Nahajate se:
Dobra higienska praksa in zagotavljanje varnosti živil pri izdelavi krušnih izdelkov ter predelavi sadja in zelenjave
Dobra higienska praksa in zagotavljanje varnosti živil pri izdelavi krušnih izdelkov ter predelavi sadja in zelenjave
28. 9. 2023
Neja Š.
128
Tečaj, delavnica, predavanje
Vstop prost
Organizator
DPŽ Dolenjske Toplice in KGZ Novo mesto
KKC Dolenjske Toplice, sejna soba II, 8350 Dolenjske Toplice
Termini
03.10.2023 (torek) ob 18:00
Vabimo vas na PREDAVANJE:
Dobra higienska praksa in zagotavljanje varnosti živil pri izdelavi krušnih izdelkov ter predelavi sadja in zelenjave.
Predavala bo Terezija Lavrič, svetovalka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji s KGZS - Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto.
Predavanje bo v torek, 3.10.2023 ob 18.00 uri, v Kulturno kongresnem centru Dolenjske Toplice, sejna soba 2.
Nove informacije in znanja bodo gotovo dobrodošle tako pri domači izdelavi izdelkov, kot za načrtovanje dopolnilnih dejavnosti.
V pričakovanju vaše udeležbe vas lepo pozdravljamo.
Marjetka Zupančič, l.r., predsednica DPŽ ter mag. Zdenka Kramar, l.r., vodja Oddelka za kmetijsko svetovanje
Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog