ŠTUDIJSKI KROŽEK ZNANSTVENA KAVARNA
Ajdova zrna oziroma ajdova kaša niso semena kot žitno zrnje, pač pa so plodovi, ki vsebujejo nekaj vitamina C in E. Več o ajdi bomo spoznali z znanstvenimi spoznanji s pomočjo strokovnjaka, ki ima bogate izkušnje v poznavanju te rastline in kuharskih delavnic. Na koncu bomo iz ajdove kaše naredili tudi nekaj jedi in jih poizkusili.
LOKACIJA: Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice, Dolenjske Toplice
KDAJ: četrtek, 10. 9. 2020, ob 17. uri
NASLOV DELAVNICE: Ajdova zrna
IZVAJALEC: Peter Kotar
Predhodna prijava na dogodek je obvezna, zaradi zagotavljanja spoštovanja varnostne razdalje in higienskih priporočil za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Število mest je omejeno.
Prijave:
Ana Marija Blažič e: ana.marija.blazic@ric-nm.si t: 031 701 191, 07 393 45 52
